Direct hulp nodig?
076-2030006

Werk jij al met een professioneel CRM?

Getting things done

 Je start je dag vol energie. Vandaag ga je vol aan de slag met de opvolging van je sales leads en je wilt er ook nog een marketingactie uit gooien. Mooi!

Maar waar had je je leads ook al weer verzameld? Oja, in hot-prospects-feb-19-v1.4.xlxs natuurlijk. Je opent je excelbestand en zoekt in alle kolommen en rijen naar de prospects die vandaag echt gebeld moeten worden. Maar je aantekeningen van de vorige keer waren wel erg cryptisch, lastig ook met die kleine cellen om alle informatie in op te slaan. En hoorde je je collega van sales gisteren niet nog iets zeggen over een paar aanpassingen die hij gedaan had? Was dat in dit bestand, of dat bestand op zijn computer?

Dan maar eerst met die marketingactie aan de slag. Je wilt een gepersonaliseerde mail versturen naar alle klanten die al langer dan drie maanden niet op je site geweest zijn. Opnieuw even zoeken naar de meest actuele klantenlijst. Printscreen CRM contact cardHa, je boekhoudpakket biedt uitkomst. Of toch niet, want daar staan alleen klantgegevens in met de aanhef 'Ter attentie van Afdeling Administratie'. In je MailChimp account staat wel een lijst 'Klanten', maar zo te zien is die lijst al een tijdje niet meer bijgewerkt. Laat staan dat je daarin terug kunt zien wanneer ze op je site geweest zijn.

Aan het einde van de dag ben je niks opgeschoten. Om gek van te worden! Maar je neemt je wel voor om het vanaf nu anders in te richten. Een professioneel CRM wordt de basis van je organisatie. Heldere informatie over je contactpersonen, bedrijven en leads. Met handige lijsten, slimme triggers en bovenal overzicht, structuur en een actueel bestand.

Waarom is een goed CRM belangrijk?

  • Je verliest geen tijd en waardevolle data
  • Je mist geen kansen meer door tijdige follow-up
  • Je sales en marketing acties worden veel effectiever en efficiënter

Waar wacht je nog op? Maak kennis met het krachtige HubSpot CRM. Gratis. Voor altijd.

Registreer jouw gratis HubSpot CRM!